Lizzi Tvede Waagstein

22. april 2019

GODE TING TAGER TID

Jeg er gift og bor i Himmelev. Jeg har tre voksne børn og tre voksne bonusbørn og 14 børnebørn, hvoraf en del bor og arbejder i Roskilde. 

Jeg er uddannet cand. Interpret og har i mange år arbejdet som tolk ved Storebæltsbroen og Europaparlamentet. Fra 2002 efter en meritlæreruddannelse har jeg arbejdet som lærer i folkeskolen og fra 2007 på Klostermarksskolen i Roskilde.

Jeg har international erfaring via mine tolkejobs og har endvidere læst og boet i Italien. Roskilde er imidlertid min by, og mit hjerte banker for at få lov til at være med til at gøre byen mere velfungerende og endnu bedre at leve i for alle, ældre som unge. Jeg holder mig til sagen og er god til at få mennesker til at samarbejde, hvilket har stor betydning i et byråd. Jeg har sammen med bestyrelsen arbejdet for etableringen af Ros efterskole og projektet ser nu endelig ud til at lykkes. Mine holdninger er baseret på et kristent livssyn med respekt for andres tro.  

Mine politiske mærkesager:

  • Folkeskole med høj faglighed og frihed til selv at forvalte og skabe den skole, man ønsker. Skoler og institutioner, der matcher de bedste i landet. Fri råderet over budgettet lokalt så motivationen og lærelysten kan komme i højsædet.

  • Institutioner med god normering, ledet af veluddannet personale.

  • Et borger-og turistvenligt bymiljø

  • Forsvarlig forvaltning af de skatter, borgerne betaler