Invitation til besøg på Museet for Sct. Hans Psykiatriske Center

8. maj 2018

Torsdag den 17. maj kl. 16.00 klik og se programmet
mødes vi ved porten til Kurhus på Vest-hospitalet. Kurhusvænge 3, 4000 Roskilde.
Her vil pensioneret psykiatrisk overlæge Karin Garde tage i mod os. Vi vil få en orientering om forholdene for psykiatriske patienters i gammel tid, og vi vil se gamle instrumenter og redskaber, som man mente var helbredende.
Der findes et helt museum, med genstande som patienterne har lavet. Det er utroligt spændende. Der var rigtig mange kreative sjæle, blandt patienterne.
Efter besøget vil vi finde et godt sted, hvor vi kan spise de medbragte sandwich. 
NB! Turen er ikke for dårlig gående, da vi skal ned i kælderen
                             
Hele arrangementet koster kr. 75, - pr. deltager incl. sandwich og 1 stk. drikke-vare. Der er plads til max. 25 deltagere efter ”først til mølle princippet”. Så hurtig tilmelding er påkrævet.
 
Bindende tilmelding senest onsdag den 9. maj 2018 til Marianne Kiærulff på mail: mk@hejnstrupdal.dk  eller på mobiltelefonnr./tlf nr. 23251350/ 4673 0254               
 
Som sædvanlig er du velkommen til at tage din mand/kone/kæreste med. Også gode venner med den rigtige alder, som du synes skal møde os, er velkomne.
Med venlig hilsen 
VAKS* udvalget 

VAKS* betyder Venstres Aktive Kreative Seniorer. Alle 50+’ere, der er medlemmer af Venstre i Gundsø er med i VAKS. VAKS udvalget gennemfører én gang i kvartalet et arrangement, hvor der lægges stor vægt på det sociale samvær, men også at det skal være en oplevelse ud over det sædvanlige.