Kjeld Steen Madsen

22. april 2019

Kjeld Steen Madsen

Byrådskandidat til Kommunevalget 2017 i Roskilde Kommune.

Kjeld Steen Madsen, Korvetvej 9, 4040 Jyllinge. Klik på navnet og se Kjelds flyer.

Jeg har valgt at opstille til kommune-valget 2017 for partiet Venstre, jeg er 74 år gammel og har boet i Jyllinge i 40 år. Jeg er gift med Marianne og sammen har vi 2 voksne børn og 5 børnebørn. Da jeg gik på pension i 2005, efter at have været ansat i ISS Koncernen i 35 år som leder og ansvarlig for ca. 250 medarbejder indenfor forskellige serviceområder med et meget udadvendt arbejdsområde med stort fokus på koncernens kunder i hele Danmark. Valgte jeg at blive frivillig i Ældre Sagen Gundsø, hvor jeg har fået stor kontakt til mange af vore medlemmer i ”Det gamle Gundsø” område og hvor vi i dag har over 2.500 medlemmer. Som formand i Ældre Sagen Gundsø gennem snart 8 år, har jeg bidraget sammen med 120 frivillige til at skabe en lang række aktiviteter overfor vore mange medlemmer til glæde og gavn for hver enkelt deltager med aktiviteter og oplevelser som er med til at gøre en stor forskel for den enkelte i hverdagen og ikke mindst skabe socialt samvær i lokalsamfundet. Det bidrager til mod på livet og dermed skaber det livsglæde for den enkelte, jeg tror på retten til et godt liv uanset alder. Det eneste vi selv er herre over, er hvordan vi vælger at bruge den tid, vi er blevet givet. Jeg er også en del af foreningen Jyllinge indkøbsbus, som hver uge henter en række af vore medborgere for at gøre deres indkøb, og herefter køre dem hjem igen. Jeg føler selv at jeg er én meget udadvendt person, og trives rigtig godt med at være sammen med andre mennesker. Jeg har ikke tidligere deltaget i politisk arbejde, ej heller været i byrådet. Men nu agter jeg at gå ind i politik med fuld fokus på mine mærkesager, da jeg har besluttet at trække mig som formand for Ældre Sagen ved årsmødet 2018.

Roskilde er en dejlig kommune. Handler vi med rettidig omhu, kan vi sikre, at Roskilde bliver en mindst lige så dejlig kommune for vores børn og børnebørn. Derfor er der brug for Venstre til at sikre fremtiden

. Jyllinge fremtidens by, med tryghed og velfærd

. Venstre passer på Roskilde kommune. Med os ved roret har vi sikret tryghed og velfærd til kommunens borgere. Samtidig tænker vi langsigtet.